Contact

Hendrik Collier

Altijd samen zoeken naar de beste oplossing

Mijn naam is Hendrik Collier en ik ben afkomstig uit Jabbeke maar woon tegenwoordig in Houthulst (tussen Ieper, Roeselare, Diksmuide en Torhout).

 

In den beginne: ...

Het is ooit begonnen met disco-sudden. Het moet ergens rond het jaar 2000 geweest zijn toen ik begon met het lichtere dj-werk. Al na een 2 tal jaar de baan op te zijn als dj was het duidelijk dat het daarbij niet zou blijven, de interesse om livebands te versterken was te groot om daar niet in verder te gaan. Ondertussen heb ik de nodige kennis opgedaan en momenteel beschik ik over alles wat nodig is om uw optreden, festival of ander evenement te verzorgen. Voor mijn eerste ervaringen met livemuziek verzorgde ik steeds de optredens van de liveband Undercover (later DICE) op verschillende locaties in West-Vlaanderen en ver daarbuiten. Al snel was ook het theater geen onbekende plek geworden. Nu toch al enige jaren verder is de lijst met ervaringen te lang geworden om hier op te sommen.

 

 

Ondertussen heb ik al heel wat ervaring in de middelgrote evenementen en theater, maar ook eenvoudige opdrachten in een groter geheel blijven steeds leuk. Het versterken en belichten van grotere muziekensembles (fanfare, harmonie, ...) zijn al meerdere keren een leuke uitdaging geweest. (neem gerust een kijkje naar mijn galerij) Ik probeer steeds samen met de klant te zoeken naar een zo mooi mogelijk resultaat binnen het budget.

 

 

Mijn coördinaten

 

Hendrik Collier

Slijpstraat 7F

8650 Houthulst

 

hendrik@disco-sudden.be

 

0492 330 979

 

BTW: BE0863.514.388

Copyright © All Rights Reserved